Bruidsboutique

Van de Wetering

Ervaringen

Hieronder zie je de mooiste foto’s en reacties van dames die je al voorgingen in een japon van Bruidsboutique van de Wetering. Lees over hun ervaringen!
Vind jij het leuk om – als je bij ons slaagt voor je jurk - jouw trouwfoto’s op deze site terug te zien? Stuur dan een e-mail naar info@debruidsboutique.nl

Lisette
Getrouwd op 06-10-2018

Dankjewel! Jullie hebben me super goed geholpen en Dorethe heeft het allemaal prachtig vermaakt. Ook super dat ik via jullie de schoenen vrijblijvend kon bestellen en passen.

Mijn dochter was vooral onder de indruk van mijn sluier aan de onderkant πŸ˜ŠπŸ˜‚ Die vond ze prachtig!

- Lisette

Jaleesa
Getrouwd op 05-10-2018

Hoi dames.

Vrijdag 5-10-2018 heb ik mijn bruiloft gehad en mijn mooie jurk gedragen. Iedereen was er ondersteboven van. Zoals beloofd, wat foto's van ons, in de efteling.

Vriendelijke groet.

Jaleesa

Janneke
Getrouwd op 29-09-2018

In januari 2018 kwam ik bij jullie een jurk uitzoeken. Mede omdat mijn zusje in 2017 getrouwd is en ik haar jurk zo mooi op maat gemaakt vond!
Ik hoopte dat ik bij jullie zou slagen en dat is gelukt! Zelf had ik eigenlijk iets anders in mijn hoofd, maar dankzij jullie fijne assistentie :) heb ik meerdere jurken aangepast en werd ik helemaal verliefd op deze jurk waarvan Lia dacht dat deze goed bij mij zou passen.
En dat was goed ingeschat, toen ik de jurk aan had wilde ik hem eigenlijk niet meer uitdoen :).
Ik vond het fijn dat jullie zo met me mee hebben gedacht en zelfs een jurkje voor ons dochtertje hebben gemaakt dat precies bij mijn jurk paste.
Ik heb veel complimentjes ontvangen over de jurk en het jurkje van ons dochtertje.
Heel veel dank voor alle goede zorgen, mede dankzij jullie hebben wij een topdag gehad op 29 september 2018.

Liefs Janneke

Sanne
Getrouwd op 28-09-2018

Wauw wauw wauw
De jurk, schoenen, sieraden, Lola’s jurk.. alles was adembenemend prachtig! Super bedankt voor jullie advies en deskundigheid! Het was een dag om nooooit te vergeten ❀️

- Sanne 

Janneke
Getrouwd op 21-09-2018

Op vrijdag 21-09-2018 hebben wij onze fantastische festival wedding ‘Into de Lievelinge’ mogen beleven. Wat was het een mooie dag!

Hierbij stuur ik wat foto’s waar je mijn mooie bohemian dress van Ladybird kunt zien, de jurk was echt een groot succes.. Ben er nogsteeds superblij mee!

Caroline
Getrouwd op 08-09-2018

Beste Lia en collega’s,

Bij deze wil ik jullie bedanken voor het uitkomen van mijn droom.
Niets was jullie teveel om mijn jurk te ontwerpen naar mijn wensen.
En zoals jullie zien, in 1 woord perfect.
Wat ben ik fijn geholpen door jullie.
Nogmaals bedankt.
Onze dag was geweldig op 8-9-2018.

Groetjes Caroline

Denise
Getrouwd op 01-09-2018

Alsnog hartelijk dank voor de goede hulp die ik gehad heb bij het uitzoeken/passen en vermaken van mijn mooie trouwjurk.
We hebben een prachtige dag gehad (01-09-2018)

Met vriendelijke groet,

Pia
Getrouwd op 11-08-2018

De eerste bruidszaak waar ik ben geweest voor het kopen van een jurk, was erg tegen gevallen. Er werd maar half gekeken naar de foto's die ik als inspiratie had verzameld en bij het passen leek de verkoopster het belangrijker te vinden dat ik jurken paste die zij mooi vond staan, dan wat ik en mijn familie mooi vonden.
Na deze ervaring ben ik op het internet gaan kijken welke bruidszaken het type jurken verkochten, welke ik mooi vond. Toen kwam ik bij van de Wetering uit. Het was een stukje rijden, maar dat was het dubbel en dik waard! We werden rustig ontvangen, er was tijd voor mij, ik voelde me serieus genomen en na het bekijken van de foto's en mijn figuur had Lia perfect in de gaten in welke richting ze moest zoeken. De jurken waar ze mee aan kwam, waren dan ook stuk voor stuk prachtig! Bij het passen liet Lia vooraf niet merken wat zij van de jurken vond, wat ik achteraf prettig vond, want zo kun je eerst je eigen mening vormen. Ik had denk ik 3 jurken gepast, voordat ik de perfecte jurk aankreeg. Ik heb hierna nog 1 of 2 jurken gepast, maar die vielen in het niet bij de perfecte jurk. Lia gaf me de ruimte om nog meer jurken te passen, maar dat hoefde voor mij niet. Eenmaal thuis, ben ik toch gaan twijfelen over de jurk. Ik vroeg me af, of ik me niet had laten overmannen door de emoties van de mensen om mij heen. Toen heb ik toch maar gebeld naar de boutique en nog een afspraak gemaakt en ben ik bewust alleen terug gegaan. Eenmaal weer in mijn jurk, was alle twijfel weg genomen. Er werd totaal geen probleem van gemaakt en dat was heel prettig. Ik ben dus zeer tevreden met de manier waarop ik geholpen ben en met de jurk natuurlijk :)

- Pia

(Foto: Kim Roufs/Kim fotografeert)

Babke
Getrouwd op 21-07-2018

Op 21 juli hebben wij een fantastische trouwdag mogen beleven!! In de stralende zon enorm genoten en feest gevierd met ons zoontje, familie en vrienden. Hierbij een paar foto's. En de jurk... was geweldig!! Dankjewel nogmaals voor jullie fijne hulp.


Groetjes van Babke Busser

Marieke
Getrouwd op 14-07-2018

hoi medewerkers van bruidsboutique van de wetering,

afgelopen 14 juli was onze trouwdag en we hebben hier enorm van genoten! ik had beloofd om enkele foto s door te mailen, dus bij deze. ik heb echt zoveel mooie complimenten gekregen over mijn jurk!

hartelijke groeten,
Marieke 

Manon
Getrouwd op 06-07-2018

Bedankt voor de fantastische jurk! Onwijs veel complimenten. Ik voelde me heel de dag geweldig en de jurk zat perfect.

- Manon

Milou
Getrouwd op 06-07-2018

Beste,

Afgelopen zes juli zijn wij getrouwd en ik ben enorm blij met de keuze van mijn trouwjurk! Die dag heel veel plezier van gehad en ook enorm veel complimenten over gekregen. Zowel op de keuze van de jurk als ook de pasvorm dus dat compliment geef ik graag door.

Met vriendelijke groet,
Milou 

Joyce
Getrouwd op 22-06-2018

Op 22 juni 2018 heb ik mijn sprookjes bruiloft mee mogen maken.. van het begin tot het eind was het nog mooier dan ik ooit heb durven dromen.  Op deze mooie dag mocht ik een jurk dragen die ik bij van de Wetering heb gekocht. Ik wil Suzanne graag bedanken voor de goede service die ze geboden heeft tijdens het uitzoeken van de jurk. Ze luisterde goed naar mijn wensen en wist toen de juiste jurk uit de collectie te halen. Jurk 1 werd uiteindelijk de jurk waarin ik me echt een prinsesje heb gevoeld.  Verder wil ik iedereen van van de Wetering bedanken voor de goede service tijdens de passessies en het vermaken. Ik heb van het begin tot het eind het volste vertrouwen gehad in jullie kundigheid en kennis.

- Joyce

Masha
Getrouwd op 15-06-2018

Beste Lia en medewerkers,

Alles was perfect, maar vooral een dag met heel veel liefde voor elkaar en om ons heen.

Ik wil jullie bedanken voor de plezierige aandacht en professionele hulp bij het kiezen en uiteindelijk het eigen maken van de jurk zodat ik me er helemaal goed in voelde die dag. Ik mocht echt mezelf zijn tijdens het proces en daardoor is het ook echt mijn jurk geworden. Nogmaals dank daarvoor.

Ik wens jullie een fijn najaar en veel succes met alle nieuwe bruidjes.

- Masha

Fotografie: Mandy Aileen

Myrthe
Getrouwd op 15-06-2018

Beste allemaal,

Graag wil ik jullie bedanken voor de geweldige service, het goede advies, het geduld en de leuke pasmomenten bij jullie in de bruidsboutique.
We hebben een geweldige trouwdag gehad.
Mijn jurk was echt waanzinnig en paste perfect!! Heb echt heel veel complimenten gehad.
Het leek me leuk om jullie nog een paar foto’s te sturen van dat ik mijn jurk daadwerkelijk aan heb op onze grote dag.

Nogmaals hartelijk bedankt voor alles!

Groetjes van Myrthe

Marijke
Getrouwd op 09-05-2018

Hallo Lia,

Ik wil jullie nog ontzettend bedanken bij het uitzoeken van mijn trouwjurk! Mede dankzij jullie heb ik kunnen stralen 9 mei.

Groetjes,
Marijke​

Laura
Getrouwd op 20-04-2018

Beste Lia (en collega's),

Via deze weg wil ik jullie nogmaals hartelijk danken voor het uitzoeken van de mooiste trouwjurk ter wereld. Inmiddels heb ik de foto's van de trouwfotograaf binnen, dus zoals beloofd een paar foto's van De Grote Dag.

Liefs, Laura

Fotograaf: www.theweddingreporter.nl

Rebecca
Getrouwd op 13-04-2018

Hallo medewerkers van Bruidsboutique,

Het is alweer enige tijd geleden dat ik mijn allermooiste jurk aan mocht, maar omdat ik jullie wel foto's beloofd had; bij deze alsnog.

Het was een fantastische dag met 0,0 zorgen over de jurk. Hij paste perfect, zat super lekker en heb hem heel de dag comfortabel gedragen. Ik heb er mee gerend, gesprongen, gedanst, door te lucht gevlogen en gegeten zoveel als ik kon. Allemaal probleemloos :D

Ik had me geen comfortabelere en tegelijkertijd prachtige jurk kunnen indenken.
Super super bedankt voor jullie expertise!!

Liefs, Rebecca

Maartje
Getrouwd op 07-04-2018

Dag dames,

een beetje laat, maar wilde ze toch graag met jullie delen.
7 april zijn we getrouwd en ik was/ben ontzettend blij met de jurk, sluier en schoenen die ik bij jullie heb gekocht.

De jurk was een succes. De hoge neklijn was een verrassing waar iedereen van is gecharmeerd. Als gasten me aan andere omschrijven beginnen ze daar standaard mee. En de rug en de prachtige korte sluier maakt het helemaal af. Ik voelde me helemaal mezelf en heb volop genoten! Dank voor jullie hulp en vakkundige adviezen!

Liefs Maartje en Diederik

Daphne
Getrouwd op 11-01-2018

Beste Lia,

We hebben een ongelooflijk mooie dag gehad in Oostenrijk in de sneeuw in januari.

Bedankt voor alle goede hulp en de prachtige jurk!

Groet
Daphne

fotograaf: Maarten Huisman

Yvon
Getrouwd op 16-12-2017

Beste dames,

Bij deze stuur ik een paar foto´s van onze bruiloft, afgelopen december.

Nogmaals bedankt voor de goede service!

Groetjes Yvon 

Sylvia
Getrouwd op 02-12-2017

Beste Lia,


Zoals beloofd zou ik je een aantal foto's toesturen.

We hebben een fantastische dag gehad en mijn trouwjurk was prachtig!


Nogmaals heel hartelijk dank.

Liefs, Sylvia

Vera
Getrouwd op 20-10-2017

Beste Lia en collega's,


Bedankt voor de goede service bij het uitzoeken van de jurk en het op maat maken hiervan!

En natuurlijk niet te vergeten dat we op de dag zelf nog een bontje konden komen halen omdat het toch wel koud was zonder.

Ik heb veel complimenten gehad over de jurk, hij was ook echt prachtig.

Groetjes

Vera & Paul

Mariska
Getrouwd op 22-09-2017

Beste Lia & Collega's  Bruidsboutique van de Wetering,


Hierbij een aantal foto's van onze geweldige dag op 22 september 2017.

Heel erg bedankt voor jullie behulpzaamheid en betrokkenheid.

Ik heb bij jullie mijn droomjurk gevonden, wat hebben wij genoten deze dag.


Dank jullie wel!

Liefs Mariska

Sophie
Getrouwd op 21-09-2017

Beste Lia,


Hierbij de beloofde foto's van onze trouwdag.


Wat heb ik veel complimentjes mogen krijgen over de prachtige jurk die ik aan had! Nogmaals bedankt voor alle goede zorgen!


Groetjes,


Sophie

Bianca
Getrouwd op 08-09-2017

Goedendag allemaal,


Op 8 September 2017 was onze grote dag! Het was geweldig mede dankzij de geweldige jurk die ik bij jullie heb gevonden!

Zo ontzettend veel mooie reacties en complimenten gehad.

In de bijlagen vinden jullie enkele foto's. misschien wat veel maar ik kon niet kiezen πŸ˜… dat laat ik dan maar aan jullie over πŸ˜‰

Bedankt voor jullie hulp bij het vinden van mijn droomjurk! 😘


Met vriendelijke groet,

Bianca

Kimberley
Getrouwd op 01-09-2017

Hi Lia,

Ik wilde jullie nogmaals bedanken voor de fijne service bij het kopen van mijn trouwjurk. Zoals beloofd stuur ik nog een paar foto's door zodat jullie kunnen zien hoe het geheel er uit zag.

Het was een topdag en ik heb erg veel complimenten over mijn jurk gekregen :)

Groetjes Kimberly

Margreet
Getrouwd op 25-08-2017

Beste Suzanne, Lia en collega's,

Ik heb heel veel complimenten gekregen over mijn jurk; iedereen vond dat die perfect zat en ook nog eens heel goed bij mij past!

Nogmaals bedankt voor alle goede zorgen, en Suzanne voor jouw hulp bij het uitzoeken van mijn droomjurk!

Hartelijke groeten van Margreet

Danielle
Getrouwd op 19-08-2017

Beste Lia en collega's,

Ik beloofde trouwfoto's van de bruiloft op 19-8-2017 en dus mijn droomjurk toe te sturen. Bij dezen.
Heel hartelijk dank voor alles!!

Groeten, Daniëlle

Dominique
Getrouwd op 11-08-2017

Beste Bruidsboutique van de Wetering,

Op 11-8-2017 ben ik getrouwd met de liefde van mijn leven.
Jullie hebben mij geholpen met de jurk van mijn dromen te vinden.
Zoals beloofd stuur ik jullie bij deze een aantal foto`s van de jurk op onze dag.

Heel erg bedankt voor jullie hulp en service!
Onze bruiloft was een sprookje en jullie hebben daar de perfecte sprookjes jurk bij gevonden!

Groetjes,

Dominique

Rozemarijn
Getrouwd op 04-08-2017

Lieve dames,

4 augustus ben ik getrouwd en ik heb ontzettend genoten van de dag, mijn familie, vrienden, mijn lieve man en van mijn prachtige trouwjurk. Al op jonge leeftijd droomde ik van mijn trouwjurk en van mijn trouwdag. Om eerlijk te zijn was ik ook altijd bang dat mijn dromen en verwachtingen zo hoog waren, dat ze nooit compleet vervuld konden worden. Maar dromen zijn werkelijk geen bedrog. Nog steeds kan het me verbazen over het feit dat ik een trouwjurk heb gevonden die zo goed bij me paste. Mijn trouwjurk was precies de jurk waarvan ik droomde, de jurk die bij mijn karakter paste en de jurk die op mijn lichaam gemaakt leek te zijn. Wanneer je jouw droomjurk hebt gevonden, weet je zeker dat het eeuwige liefde is.

Hartelijk dank voor het laten uitkomen van mijn droom!

Groeten Rozemarijn

Marly
Getrouwd op 14-07-2017

Beste Lia en collega's,

Op 14 juli 2017 was onze grote dag. Op deze dag mocht ik eindelijk de jurk aan die ik bij jullie in de winkel heb uitgezocht. Wat was ik blij met mijn keuze. 

Ik wil jullie nogmaals bedanken voor de fijne service.

Groet, Marly 

Jeanny
Getrouwd op 07-07-2017

Hoi Lia,


Op 7-7-'17 was het een stralende dag, het zonnetje hielp maar mijn fantastische jurk stal toch zeker de show. Een jurk die jullie helemaal voor mij vermaakt hebben, mijn unieke jurk, zoals deze is er geen een.


Bedankt voor de super service en de hulp om mij er onvergetelijk uit te laten zien!


Liefs Jeanny

Marieke
Getrouwd op 01-07-2017

Beste Susan & Lia,

Alweer 7 weken geleden droeg ik mijn mooie bruidsjurk. De jurk heeft de hele dag als gegoten gezeten......alsof ik 'm al jaren aanhad! En heel veel complimenten gekregen, wat natuurlijk altijd leuk is 😊

Dus bij deze ook complimenten aan jullie! En nog erg bedankt voor het leuke contact dat we hadden, onvergetelijk!

Hierbij nog een paar foto's van de dag.

Veel succes met jullie mooie werk, groet van, Marieke

Marloes
Getrouwd op 30-06-2017

Beste Lia en collega's,


Hierbij stuur ik jullie een aantal foto's van onze bruiloft op 30 juni j.l, in de prachtige bruidsjurk van jullie.

Nogmaals hartelijk dank voor de zeer vriendelijke en goede manier waarop ik destijds geholpen ben!

Vriendelijke groet,

Marloes 

Linda
Getrouwd op 17-06-2017

Hoi Lia en Susan,

Via deze weg, heel erg bedankt voor jullie hulp, tijd en het meedenken om de mooiste jurk voor onze trouwdag te vinden. Iedereen was ontzettend verrast over mijn jurk bestaande uit twee delen. De jurk paste bij mij, ik voelde me er heerlijk in en alle ruimte om 's avonds flink mee te kunnen dansen!!

Heel erg bedankt voor jullie hulp en service!!!

Met vriendelijke groet,

Linda 

Elise
Getrouwd op 17-06-2017

Beste Lia en collega's,


Hartelijk bedankt voor jullie geweldige hulp bij het vinden van mijn droomjurk.

Jullie allemaal zijn ontzettend aardig, betrokken en behulpzaam. Het verliep allemaal heel prettig! We hadden het niet beter kunnen wensen!

Ik zal jullie zeker aanbevelen bij andere toekomstige bruiden!

Wij hebben een ontzettende mooie dag gehad! 


Vriendelijke groeten,

Elise 

Imke
Getrouwd op 09-06-2017

Beste dames van de Bruidsboutique,

Ontzettend bedankt voor het begeleiden bij het maken van een keuze voor dé jurk! Super blij ben ik nog steeds met de keuze.
Bedankt dat jullie me hebben laten stralen op de mooiste dag van mijn leven.

Imke

Esther
Getrouwd op 02-06-2017

Lieve dames van bruidsboutique,

Wat hebben jullie mij kunnen laten stralen in mijn droomjurk. Het was de dag van onze dromen mede door jullie goede service en wensen hoe mijn jurk moest worden. Jullie zijn een aanrader voor iedereen.
Bedankt voor alles!

Liefs,
Esther.

Roos
Getrouwd op 26-05-2017

Hoi Marion en Lia,

Ik heb alleeeen maar complimenten gekregen en ik voelde me echt super goed in deze jurk! Nogmaals super bedankt voor jullie hulp en support, het paste echt perfect in het plaatje wat we wilde neerzetten!

Nogmaals bedankt, Roos

Selcan
Getrouwd op 06-05-2017

Hierbij wil ik jullie hartstikke bedanken voor jullie fantastische hulp bij het waarmaken van mijn wensen. Het was echt een droomdag in een droomjurk met daarbij de geweldige accessoires waar ik helemaal verliefd op was.
Nogmaals bedankt. Super tevreden!


Groetjes, Selcan

Fieke
Getrouwd op 23-09-2016

Beste allemaal,

Bedankt voor de geweldige service en de prachtige jurk. Het was een onvergetelijke dag!
Met vriendelijke groet, Fieke 

Myrthe
Getrouwd op 09-09-2016

Beste Lia

Hierb de beloofde fotos!

Iedereen vond de jurk geweldig.

Gr Myrthe 

Linda
Getrouwd op 03-09-2016

Goedendag,

Graag wil ik jullie bedanken! Marion had me heel prettig geholpen met het uitzoeken van mijn trouwjurk. Ook de coupeuse had de jurk heel netjes vermaakt. Heel veel complimenten gehad over de jurk. Iedereen vond hem ook echt bij mij passen. En hij zat super lekker, waardoor we een onvergetelijk mooie dag hebben beleefd!

Groeten Linda

Sanne
Getrouwd op 23-08-2016

Hallo,

Het is al weer eventjes geleden...

23.08.16 "Onze dag!

Met dank aan jullie hebben we een geweldige dag gehad!

Ik ben erg prettig geholpen met het uitzoeken van de jurk. Gezien we wat minder tijd hadden met bestellen... Is de jurk uit de winkel perfect op maat gemaakt door de coupeuse.

De jurk zat erg lekker, en ik heb heel veel complimenten gekregen! Ik straalde!!


Groetjes, Sanne

Nathalie
Getrouwd op 04-08-2016

Beste Lia en collega's,

Ontzettend bedankt voor jullie zorgzame service, hartelijkheid en adviezen!
Het was een geweldige dag om nooit meer te vergeten, mede dankzij het gevoel echt op en top mooi te zijn in een prachtige jurk!

Dank en veel liefs, Nathalie

Eegje
Getrouwd op 09-07-2016

Dag Lia,

De jurk was een enorme hit; niemand had het verwacht en toch vond iedereen hem bij me passen! Wat kan een vrouw nog meer wensen. Er is niets mis mee gegaan, hij is prima blijven zitten tijdens de openingsdans ook :)

Groetjes,

Eegje

Mylene
Getrouwd op 21-05-2016

Beste Lia,

Bedankt voor jullie goede adviezen, service en aandacht.
Mede door de prachtige jurk hebben wij een topdag gehad!

Hartelijke groet,

Mylene