Bruidsboutique

Van de Wetering

Wat onze klanten zeggen:

"Beste Lia en alle andere die ervoor gezorgd hebben dat wij een stralende dag hebben gehad. Super dankjulliewel!" Nicole, Getrouwd op 22-11-09

Veel Gestelde Vragen

V: Welke merken verkopen jullie?
A: Wij verkopen de merken Cymbeline, Rembo Styling, Marylise, Ladybird, La Sposa, White One, Atelier Aimee, Modeca, Blue by Enzoani

V: Moet ik een afspraak maken?
A: Ja, het beste kun je een afspraak maken zodat je zeker weet dat we alle tijd voor je hebben. Vooral op de zaterdagen kan het wat drukker zijn. Vind je het fijner om in alle rust te passen adviseren we je om een afspraak doordeweeks te maken.

V: Wie neem ik mee bij het passen en kiezen?
A: Neem diegene mee die jou goed kennen en je kunnen helpen bij je keuze voor de perfecte jurk.

V: Hoelang voor mijn bruiloft moet ik langs komen?
A: Wij adviseren je om ongeveer 9 maanden voor je trouwdag langs te komen. Je weet dan zeker dat jouw jurk in de goede maat besteld kan worden.

V: Ik ga heel snel trouwen, wat nu?
A: Geen probleem, we hebben een ruime keuze aan jurken in onze winkel hangen.

V: Hoe gaat een 'pasafspraak'?
A: Nadat je een eerste afspraak hebt gehad en jouw jurk hebt gevonden maak je vervolgens een ‘pasafspraak’ wanneer jouw jurk binnen is. Op deze afspraak wordt je jurk afgespeld door een coupeuse die de jurk vervolgens zal vermaken.

V: Moet ik betalen voor het vermaken van mijn jurk?
A: Nee, het vermaken van de meeste aanpassingen valt bij Bruidsboutique van de Wetering onder service en is daardoor gratis.